Békás Panzió

Dél-Alföldi régió - Bóly

Békás Panzió, Bóly
  • Cím: 7754 Bóly, Békáspuszta

Ajánlatkérés

Küldés
Békás Panzió, Bóly

Békáspusztán ideális szálláslehetőséget kínálunk a csendet, nyugalmat, családias hangulatot kedvelő üzletemberek, családok, egyéni turisták számára.A nálunk megszálló vendégeink rendelkezésére áll a mindig gondozott park, ami a kényelmes pihenést szolgálja.

Békás Panzió, Bóly

A Panzió 2 db egyágyas, 6 db. kétágyas, fürdőszobás (zuhanyzó v. kád, wc) szobával, egy db. kétágyas, fürdőszobás apartmannal és 5 db kétágyas II. osztályú szobával rendelkezik. Számos szobában pótágy is elhelyezhető. A nálunk megszálló vendégeink rendelkezésére áll a mindig gondozott park, ami a kényelmes pihenést szolgálja.

Békás Panzió, Bóly

40, 20 és 16 férőhelyes ebédlő/különterem áll vendégeink rendelkezésére. Gépkocsival érkező vendégeink részére ingyenes, zárt udvari parkoló szolgál. A parkban lehetőség van grillezésre, sportolásra, napozásra, a gyermekeknek biztonságos játékra. Panziónk lehetőséget nyújt arra, hogy magával hozza kedvenc háziállatát. Ideális szálláslehetőséget kínálunk a csendet, nyugalmat, családias hangulatot kedvelő üzletemberek, családok, vadászvendégek, egyéni turisták, s a kikapcsolódni vágyó utazók számára. Szolgáltatásaink: Panziónkban szállás lehetőséget nyújtunk akár egy napra is. A szobák többségében saját fürdőszoba, kábel TV van vendégeink kényelmének érdekében. Napi takarítás és törülközőcsere van. Az igényes szállás mellett nagy hangsúlyt fektetünk konyhánk színvonalára is. Reggeli igény szerint, a vendég által választott időpontban. Saját étteremmel rendelkezünk, ezért étlap és a vendég igénye szerint ebédet és vacsorát is felszolgálunk. Célunk a minőségi vendéglátás. Az ebédlőkben/különtermekben kisebb rendezvények (60 főig) – esküvő, ballagás, névnap, születésnap, termékbemutató, baráti összejövetel, konferenciák, továbbképzések, tréningek és állófogadások - lebonyolítását vállaljuk. Sportolási lehetőségek: tenisz, lovaglás, vadászat A panzió mellett vadászatszervező iroda is működik.

A vendégeknek igény szerint programokat is szervezünk: lovaglás, kocsikázás, horgászás, pincejárás és borkóstolás a Mohács-Bóly térségi fehérborút és a Villány-Siklósi borút neves pincészeteibe.

Békás Panzió, Bóly
  • Cím:7754 Bóly, Békáspuszta
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás